ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, στο orthopedika24.gr σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε εύκολα και με ασφάλεια τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί καλύτερα κάθε φορά.

Η επιλογή αυτή γίνεται στο τελευταίο βήμα της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας και δεν επηρεάζει την αξία της, με εξαίρεση την αντικαταβολή για παραγγελίες αξίας κάτω από 100€.

Δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα αντικαταβολής σε ποσό μεγαλύτερο της αξίας των 100€. Σε αυτήν την περίπτωση υποστηρίζονται μόνο η κατάθεση σε τράπεζα & η πληρωμή μέσω ασφαλούς Online σύνδεσης με το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών της τράπεζας Πειραιώς.

Ηλεκτρονική πληρωμή με κάρτα

Πληρώστε μέσω ασφαλούς online σύνδεσης με το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ με Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης (Secure Sockets Layer – SSL). Τα στοιχεία των πληρωμών σας (αριθμοί καρτών, κωδικοί κτλ) ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ στο server του orthopedika24.gr.

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, για ορισμένες από τις κάρτες, έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης μέσω ΑΤΟΚΩΝ δόσεων (έως 12).

Ο αριθμός των επιτρεπόμενων δόσεων εξαρτάται από τη συνολική αξία της παραγγελίας και τον τύπο της προς χρήση κάρτας.

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Θα πληρώσετε με μετρητά στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

  • Για παραγγελίες με πληρωμή μέσω αντικαταβολής υπάρχει επιβάρυνση 2,00€ ανεξαρτήτως του ύψους της παραγγελίας.
  • Το ποσό αυτό αντιστοιχεί στο κόστος της συγκεκριμένης υπηρεσίας από την εταιρία αποστολής
  • Παραγγελίες αξίας πάνω από 100,00€ δεν μπορούν να αποσταλούν με αντικαταβολή.

Είναι δυνατόν η πληρωμή της αντικαταβολής σας να γίνει με την χρήση POS, μόνο όμως εάν το δέχεται η μεταφορική εταιρία και εάν παραλάβετε στην έδρα της (εάν παραλάβετε στο χώρο σας και θέλετε να πληρώσετε με POS θα πρέπει να έρθετε σε συνεννόηση με το πρακτορείο που κάνει την παράδοση). Δεν μπορούμε όμως να εγγυηθούμε την πληρωμή με χρήση POS στην μεταφορική εταιρία, μιας και αυτό δεν εξαρτάτε από εμάς.

Πληρωμή με κατάθεση σε Τράπεζα (και με e-banking)

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία δημιουργίας της παραγγελίας σας,  χρησιμοποιώντας την τράπεζά σας με έναν από τους τρόπους πληρωμής που αυτή σας διαθέτει: ebanking, πληρωμή σε ATM, σε μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών, σε ταμείο.  Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την πληρωμή σας όπως ακριβώς σας κάνει να αισθάνεστε τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Κατά την κατάθεση, θα πρέπει στην αιτιολογία να γράψετε το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας σας. Mετά τη λήψη έγκυρου αντιγράφου της κατάθεσης του συνολικού ποσού ακολουθείται η διαδικασία επεξεργασίας και επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που μέσα σε δύο εργάσιμες ήμερες δεν μας έχετε στείλει τα παραπάνω στοιχεία, τότε η παραγγελία σας θεωρείται άκυρη.

 

Τραπεζικοί Λογαριασμοί orthopedika24.gr

 

Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR1201722560005256100609285
Αρ. Λογαριασμού: 5256100609285
Δικαιούχος: Α.ΡΟΝΤΣΗΣ – Α.ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ 
Eurobank
IBAN: GR3502601310000780200873734
Αρ. Λογαριασμού: 780200873734
Δικαιούχος: Α.ΡΟΝΤΣΗΣ – Α.ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ 
Alpha Bank
IBAN: GR3901408100810002002019026
Αρ. Λογαριασμού: 2002019026
Δικαιούχος: Α.ΡΟΝΤΣΗΣ – Α.ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ 
Εθνική Τράπεζα
IBAN: GR1401104650000046501044500
Αρ. Λογαριασμού:46501044500
Δικαιούχος: Α.ΡΟΝΤΣΗΣ – Α.ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ 

Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, μετά την πληρωμή σας, σας παρακαλούμε ενημερώστε μας. Στείλτε μας αντίγραφο του καταθετηρίου στο e-mail: info@orthopedika24.gr Επίσης, μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο +2321084000

Εξόφληση του ποσού στο κατάστημα

Για να εξοφλήσετε το ποσό στο κατάστημα, απλά επιλέξτε Παραλαβή από το κατάστημα στον τρόπο αποστολής. Όταν σας έρθει ενημερωτικό email ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, πηγαίνετε, πληρώνετε και την παραλαμβάνετε. Οι παραγγελίας παραμένουν στα καταστήματα προς παραλαβή έως και 5 ημέρες μετά την ενημέρωση του πελάτη.

Θέματα τιμολόγησης & φορολογίας

Στις τιμές μας συμπεριλαμβάνονται όλοι οι νόμιμοι Φόροι. Σε περίπτωση που είστε υποκείμενος στο φόρο ή μη υποκείμενος στο φόρο νομικό πρόσωπο και υπάγεστε σε ειδικό καθεστώς φορολόγησης, ισχύουν τα εξής:

Εφόσον η έδρα σας είναι στην Ελλάδα: και υπάγεστε σε περιοχή ή ανήκετε σε κατηγορία επιχειρήσεων με ειδικό καθεστώς φορολόγησης, τότε θα πρέπει απαραιτήτως να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών εφόσον είναι η πρώτη φορά που καταχωρείτε παραγγελία. Η ιδιότητα του υποκείμενου θα πρέπει να αποδεικνύεται από την βεβαίωση περί υποβολής δήλωσης εργασιών την οποία θα πρέπει να προσκομίσετε μαζί με όποιο άλλο έγγραφο θεωρηθεί απαραίτητο και σας ζητηθεί. Προσοχή, η συγκεκριμένη παράγραφος δεν αφορά Ιδιώτες!