Βρέφη και παιδιά

Βρέφη και παιδιά: Όλη η μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από ένα δώρο

Αν έπρεπε να επιλέξουμε μόνο ένα πρόσωπο για να κάνουμε ένα δώρο στις γιορτές των Χριστουγέννων αυτό σίγουρα θα ήταν ένα παιδάκι. Είτε το δικό μας, είτε το ανιψάκι μας, είτε της κολλητής μας, είτε το βαφτιστήρι μας. Απόλυτη προτεραιότητα στη λίστα των Χριστουγεννιάτικων δώρων έχουν τα παιδιά κι εμείς συγκεντρώσαμε μοναδικές επιλογές για κάθε ηλικία προκειμένου να σας απαλλάξουμε από το άγχος του “Τι να πάρω φέτος;”.

Μοναδικές λύσεις που θα σας ξετρελάνουν, πρακτικά δωράκια που θα λύσουν τα χέρια της μανούλας, αλλά και ευφάνταστες επιλογές που θα κάνουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό μπόμπιρα να ενθουσιαστεί!

Πάμε να τα δούμε;

Δώρα για Βρέφη 0-1 έτους

Ένα πανάκι παρηγοριάς είναι ό,τι χρειάζεται ένα βρεφάκι! Το πιάνει στα χεράκια του και νιώθει ζεστασιά, ενώ έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν πολύ και στον ύπνο τα συγκεκριμένα.

Δώρα για Μωράκια 1-2 ετών
Αυτή είναι η βάση της απόλυτης εξερεύνησης και της ανάπτυξης αμέτρητων δεξιοτήτων. Βοηθήστε, λοιπόν, προς αυτή την κατεύθυνση με επιλογές παιχνιδιών που οξύνουν την λεπτή κινητικότητα, την παρατηρητικότητα αλλά και τη συνδυαστικότητα των μικρών μας φίλων.

Μωράκια 2-3 ετών
Η πρώτη επαφή με το σχολείο ήρθε κι εσείς μπορείτε να εξοπλίσετε το μωράκι σας με όλα τα απαραίτητα για το σχολείο, όπως τσάντες και σακίδια, θερμός και τσαντάκια φαγητού, ταπεράκια, παγούρια πάντα στα πιο υπέροχα και πρωτότυπα σχέδια.

Παιδιά 3+ ετών
Το μωράκι μεγάλωσε και όσο κι αν σας… κακοφαίνεται έχει ήδη τα δικά του ενδιαφέροντα και έχει αναπτύξει τις πρώτες του κλίσεις. Με βάση αυτό μπορείτε να επιλέξετε ένα παιχνίδι Playmobil ή Lego με έκπτωση -20%.